Veel gestelde vragen en Praktische informatie over Vera’s baby spa
Vanaf wanneer kan een baby naar de Babyspa?
  • Vanaf 14 dagen tot 9 maanden, omdat de baby’s anders te druk en te lang worden voor het badje.
  • Baby’s die regulier bij ons komen kunnen soms vaak door floaten tot 10 maanden!
  • Premature baby’s of baby’s met fysieke achterstanden kunnen vaak met een leeftijd van 10 of 11 maanden nog bij ons terecht.
Hoe het werkt?
Voordat je baby in de jacuzzi zal gaan floaten wordt er een duurzame zwemluier omgedaan en een veilige zwemband rondom het nekje. Daarna wordt jullie baby onder begeleiding van de medewerker in het badje gelegd. Het genieten kan gaan beginnen voor ouders en baby! Indien gewenst kun je speeltjes gebruiken voor nog meer pret! Uiteraard is dit ook het moment om zoveel mogelijk foto’s te schieten.

Heb je een arrangement met Shantala massage gekozen, dan kan je onder begeleiding van de medewerker de babymassage geven.  Medewerkers van Vera’s Baby Spa zijn allen gecertificeerde babymasseuses

Tijdens het masseren zal je baby heerlijk genieten van de aanrakingen tussen jullie. Ook dit moment is een belangrijk groeimoment voor zowel ontwikkeling als hechting. We leren je de ouders de technieken zodat je straks thuis zelfstandig een babymassage kunt geven aan jullie baby.

Hoe plan ik het voeden van mijn baby in voor een sessie?
Het is raadzaam om de baby ongeveer een uur voor aanvang van de sessie te voeden, om ervoor te zorgen dat ze tijdens de sessie geen hongergevoel krijgen. Baby’s raken namelijk snel vermoeid en hebben ook snel weer behoefte aan voeding.
Ik heb al een cursus (Shantala) babymassage gedaan. Heeft het volgen van de hele sessie van 60 minuten dan zin?
Babymassage in het algemeen, los van de Shantala babymassage, bestaat al uit vele verschillende technieken. Omdat veel ouders al een cursus volgen of hebben gevolgd, bieden we een andere wijze van babymassage aan tijdens de sessie.

Kom je vaker bij ons langs? Dan proberen we hier altijd rekening mee te houden door nieuwe handelingen in te brengen.

Floaten met je baby in de spa is goed tegen pijn verlichten
Veel baby’s hebben nog napijnen van de geboorte en kunnen hierdoor soms huilen wanneer ze op hun rug liggen of wanneer je de armpjes door de kleertjes doet. Hydrotherapie zorgt voor directe ontspanning bij elke baby. Ook biedt het bij veel baby’s direct verlichting bij krampjes, obstipatie, overmatig huilen en onrust.
Pasgeboren baby’s & premature baby’s komen tot rust in Baby spa
Met name voor de premature baby’s is de spa uitermate geschikt. Het is wetenschappelijk onderzocht dat de wanneer de baby in het water gaat floaten dit de groei en het immuumsysteem bevroderd.

Het water dat Vera’s Baby Spa gebruikt is speciaal gezuiverd water en is zeer geschikt voor tere, allergiegevoelige of eczeemhuidjes. Je baby hoeft geen klachten te hebben om voordeel te halen uit de baby spa. Na twee bezoeken weten de baby’s wat ze moeten doen. Elk bezoek is weer een stimulans in ontwikkeling en plezier.

Ontspanning voor baby en ouders
Spa is een begrip waar volwassenen graag gebruik van maken. Waarom dan niet voor baby’s? Vera’s Baby Spa biedt de ultieme Spa-ervaring voor je baby en jullie als ouders.
Hoe boek ik met een voucher?
Heeft u een voucher of een korting via Social Deal? Dan kunt u gewoon reserveren via onze website. U hoeft geen code in te voeren.
De voucher neemt u mee en scannen wij ter plekke in bij Vera’s baby spa.